ventilatie la inaltime

 
SC EUROBIL Impex SRL
 
Produse

Servicii

Ghid practic

Acasa
Referinte
Contact on-line
Reprezentanti zonali
Oferta speciala
 

Tel/fax: 40-264-591.932 ; Fax:0364-815.313;GSM: 0729-012.436

E-mail: office@eurobil.ro Contact on-line

Societatea noastra, Eurobil Impex S.R.L. a fost constituita in anul 1993 si de atunci a functionat neintrerupt. Din anul 2001 ne-am axat o parte importanta din activitatea noastra pe importul si distributia de ventilatoare pentru diverse aplicatii dar preponderent in zona industriala . Totodata am inceput sa distribuim echipamente si materiale necesare sistemelor de ventilatie si climatizare . Astfel, va putem oferi pe langa ventilatoare, toata furnitura pentru o lucrare complexa.

Avand in portofoliul nostru peste 2000 de clienti, persoane juridice , am facut tot posibilul sa identificam cele mai bune solutii pentru solicitarile facute de acestia, solutii care sa fie potrivite atat din punct de vedere tehnic dar si convenabile in ce priveste atat costurile de achizitie cat si cele de exploatare.

Din anul 2007 societatea noastra functioneaza conform standardului de management al calitatii ISO 9001:2000 si avem astfel certitudinea ca serviciile noastre atat in ce priveste proiectarea cat si activitatile comerciale sau de montaj sunt bine executate avand ca scop final satisfactia clientilor.

Va multumim pentru incredere!
Echipa Eurobil Impex SRL
Cluj-Napoca, Romania